TIJD VOOR EEN WEEKJE RUST!!!

Bakkerij Doens gaat er even tussenuit!

We zijn aanwezig tot en met woensdag 27 Januari, en gaan genieten van een weekje rust (met hier een daar een biertje of een wijntje) tot en met vrijdag 5 Februari. Vanaf 6 februari kunt u uiteraard weer terug genieten van een ontbijtje!!

Op Woensdag 27 Januari wordt er zowel in Schoondijke, Groede als in IJzendijke geleverd aan huis tussen 8u en 10u. Wilt u dus toch nog even uw vriezer vol steken met brood, het is nog mogelijk!

Tot Snel!

Groeten van uw bakker

Assortiment

Mijn assortiment bestaat uit 4 categorien. We verkopen Brood, Patisserie, Verse broodjes en koffiekoeken

Bezorg methodes

IJzendijke Ophalen en Leveren

Dorpshuis Schoondijke Afhaal

Voor mijn levering in IJzendijke breidt ik een beetje uit. Ik lever op zowel zondag als woensdagmorgen zo vroeg als mogelijk (op feestdagen kan dit iets verschillen) bij u aan huis als u op grondgebied IJzendijke woont. Wilt u toch van een vers ontbijt genieten op die zondagmorgen maar woont u juist buiten IJzendijke? U kunt uw bestelling iedere zondag- en woensdagmorgen vanaf 8.00u komen ophalen op Watervlietseweg 15 te IJzendijke.

U wilt ’s morgens dat verse ontbijt halen in Schoondijke? Dat is vanaf 12 September mogelijk! Bestel uw producten via de online webshop of bekijk iedere ochtend het aanbod in het dorpshuis. Bestel tot 17.00u de avond op voorhand om de volgende ochtend uw bestelling te kunnen ophalen tussen 8.00u/8.30u en 11.30u.

Vergeten bestellen? We kunnen u vast nog het een en ander aanbieden in Schoondijke

Openingsuren:

Zaterdag: 8.00u – 11.30u

Zondag: 8.30u – 11.30u

Aanbevolen door mij

In het kort

Joost Doens, zowat de jongste bakker begon tijdens de corona met het bakken van een uitgebreid assortiment voor zijn dorp IJzendijke. Door de grote tevredenheid van vele IJzendijkenaren zag ik dat er tijd was voor verandering. Een online webshop zorgde voor meer duidelijkheid en efficiënter werken.

Het idee begon allemaal op een zondag dat ik zelf niet moest werken en dus ook niet met een legale reden naar België mocht achter een vers ontbijt. Normaal nam ik altijd iets mee uit de bakkerij, maar dat lukte toen niet wegens 1 weekend vakantie. Bij mij was het maar 1 weekend geen vers ontbijt, maar voor mijn dorp genoten was dit ieder weekend, en ik wilde hier een verandering in brengen. Ik stak een briefje in de bus en de mensen konden bestellen. Dit verliep anders dan verwacht. Grote drukte en veel hulp kon ik goed gebruiken.

Inmiddels loopt alles vlot en wil ik meer mensen laten genieten van mijn verse Belgische producten. Daarom mijn uitbreiding naar Schoondijke. Hier kunt u de zaterdag en zondag genieten van ovenverse producten die u online kunt bestellen, of kunt bekijken in Schoondijke zelf.

Openingsuren:       Zaterdag: 8.00u – 11.30u

Zondag: 8.30u – 11.30u