Sluiting vanaf 1 juni.

Lieve klanten,

Aan ieder verhaal komt een einde. En dat is bij de ene wat sneller als bij de andere. Wat begon als een eenvoudig ideetje breidde al snel verder uit. Het idee was om de bewoners van IJzendijke te voorzien van Belgische Bakkerij producten, omdat we vanwege Corona niet meer de grens over mochten. De oplossing was dus simpel, ik bak in Boekhoute en breng jullie bestelling aan huis.

Dat idee was al snel te veel voor mij alleen, dus schoot de rest van de familie Doens in actie!

Vervolgens kwam de vraag niet alleen uit IJzendijke, maar ook vanuit Schoondijke, Waterlandkerkje, Biervliet en Groede. We belandden bij de Fonteyn, te Groede. Later kwam er naar grote vraag een verkooppunt bij in Schoondijke!

Het ideetje was niet zo klein meer als gedacht. Een 2maands project duurde al een half jaar, vervolgens 9 maanden en nu inmiddels al 14 maanden. Door verschillende omstandigheden die op korte tijd plaats vonden ben ik genoodzaakt te stoppen. Een van die omstandigheden is dat de vraag te groot wordt en mijn capaciteit te klein. Bij nog grotere vraag kan ik mijn kwaliteit niet behouden en daar sta ik zelf zeker niet achter. Daarbij is ook nog eens onze bakkerij verkocht, waardoor ik hier niet verder kan bakken.

Ik heb nog gedacht over aankoop bij andere bakkers, maar dan kan ik niet MIJN product en MIJN passie met jullie delen.

Onze laatste dag dat we bakken is op zondag 30 mei.

Vanaf dan stop ik dus, maar hoogstwaarschijnlijk komt Bakkerij Doens terug.
Hoe, wanneer en waar weten wij zelf nog niet, maar tegen dat het zo ver is breng ik jullie op de hoogte.

Wij zijn jullie, al onze trouwe klanten, ontzettend dankbaar voor de vele bestellingen. Zonder jullie was het nooit zo’n groot succes geworden en had ik nooit zoveel geleerd. Dank jullie wel aan alle klanten en aan ieders toegestoken handen afgelopen tijd!

Zoals ik altijd zeg, ik zorg er voor dat alles GOE GEBAKKEN is! Wellicht tot Zondag!

Assortiment

Mijn assortiment bestaat uit 4 categorien. We verkopen Brood, Patisserie, Verse broodjes en koffiekoeken

Bezorg methodes

IJzendijke/Waterlandkerkje Levering

Bistro de Buut Schoondijke Afhaal

Voor mijn levering in IJzendijke en Waterlandkerkje lever ik zo vroeg mogelijk (op feestdagen kan dit iets verschillen) bij u aan huis als u op grondgebied IJzendijke of Waterlandkerkje woont. Wilt u toch van een vers ontbijt genieten op die zondagmorgen maar woont u juist buiten deze regio heten we u van harte welkom in Schondijke!

U wilt ’s morgens dat verse ontbijt halen in Schoondijke? Dat is vanaf 12 September mogelijk! Bestel uw producten via de online webshop of bekijk iedere ochtend het aanbod in Bistro de Buut. Bestel tot 18.00u de avond op voorhand om de volgende ochtend uw bestelling te kunnen ophalen tussen 8.30u en 11.30u.

Openingsuren: Zondag 8.30u – 11.30u

Aanbevolen door mij

In het kort

Joost Doens, zowat de jongste bakker begon tijdens de corona met het bakken van een uitgebreid assortiment voor zijn dorp IJzendijke. Door de grote tevredenheid van vele IJzendijkenaren zag ik dat er tijd was voor verandering. Een online webshop zorgde voor meer duidelijkheid en efficiënter werken.

Het idee begon allemaal op een zondag dat ik zelf niet moest werken en dus ook niet met een legale reden naar België mocht achter een vers ontbijt. Normaal nam ik altijd iets mee uit de bakkerij, maar dat lukte toen niet wegens 1 weekend vakantie. Bij mij was het maar 1 weekend geen vers ontbijt, maar voor mijn dorp genoten was dit ieder weekend, en ik wilde hier een verandering in brengen. Ik stak een briefje in de bus en de mensen konden bestellen. Dit verliep anders dan verwacht. Grote drukte en veel hulp kon ik goed gebruiken.

Inmiddels loopt alles vlot en wil ik meer mensen laten genieten van mijn verse Belgische producten. Daarom mijn uitbreiding naar Schoondijke. Hier kunt u de zondag genieten van ovenverse producten die u online kunt bestellen, of kunt bekijken in Schoondijke zelf.

Openingsuren: Zondag 8.30u – 11.30u