Mijn assortiment

Hieronder vindt u mijn uitgebreid aanbod dat ik u iedere zondag kan leveren. Doordat het tamelijk uitgebreid is deel ik het op in 4 categorieën.
Heeft u een product gezien, maar wilde u een wijziging op vlak van afwerking of vulling? Laat het ons weten! We kunnen samen kijken wat er mogelijk is!

Belgisch Brood

Een uitgebreid gamma van verschillende broden zorgt ervoor dat u iedere dag een ander brood kunt eten! U weet toch dat het afwisselen van brood positief is voor het lichaam? Doordat u afwisselt van broodsoort krijgt u verschillende voedingsvezels- en stoffen binnen die positief kunnen werken op uw darmen!

Bekijk het assortiment

Wat gaat er boven een krakende pistolet of een zachte sandwich. De typische Belgische broodjes waar geen industriële bakkerij tegen op kan. Een verschillend aanbod voor de mensen die graag krokante harde broodjes eet tot de mensen die houden van zachte broodjes, opnieuw bereidt met roomboter.

Bekijk het assortiment

Koffie Koeken

Dé verse Belgische koffiekoeken, bereid met roomboter van de hoeve. Iedere zondag krakelend vers uit de oven worden deze met liefde afgewerkt. De roomboter die in 36 laagjes verdeeld zit tussen het deeg zorgt voor een mooi, aromatisch, maar uiteraard ook heerlijk eindresultaat.

Bekijk het assortiment

Taart & Gebak

Het is zondag, we waken uit ons slaap en de dag begint. De zon komt boven, u begon met een vers ontbijt, bent gaan wandelen of fietsen, en heeft de calorieën verbrandt. Dan is het hoogtepunt van de dag een vers gebakje in de zon op een plaats waar je lekker kan genieten. Afgewerkt met vers fruit of vers uit de oven, een ruim aanbod vindt u hieronder terug!

Bekijk het assortiment